Contact

Contact

Heeft u nieuws uit Haule of wilt u als vereniging iets onder de aandacht brengen in Haule, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via de E-mail. ( info@haule.nl )

Vereniging Plaatselijk Belang Haule heeft deze website mogelijk gemaakt.
Voor vragen of opmerkingen betreffende de vereniging Plaatselijk Belang kunt mailen met : PBhaule@outlook.com

Webmaster

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld uit diverse nieuwsbronnen uit het dorp, verenigingen, kranten en anderen. Voor plaatsing wordt de informatie gecontroleerd op juistheid. Geplaatste foto’s zijn uitsluitend bedoeld om beelden te laten zien van het dorp, leden van verenigingen, deelnemers en bezoekers aan activiteiten, zonder bijbedoelingen.
Herkenbaar getoonde personen hebben het recht de foto te laten verwijderen. Wij zullen de foto verwijderen als u ons hierom verzoekt.
Echter;
De webmaster kan NIET aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden op deze website en kan ook NIET aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of kosten, ontstaan door (foute) informatie op deze website.

Mocht u fouten of onjuistheden aantreffen op deze website, of wilt u dat uw herkenbaarheid op foto’s moet worden verwijderd, meld het mij via ons informatie kanaal. ( info@haule.nl )

Het team van Haule.nl