Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nieuws van dorpshuis De Mande

Haulenaren en anderen,

Zoals u zeer waarschijnlijk heeft vernomen heeft de overheid op 15 maart een aantal maatregelen genomen waaronder het sluiten van onder meer horecagelegenheden en sportclubs t/m 6 april. De dorpshuizen vallen ook onder deze gelegenheden en wij moeten dus helaas, maar naar onze mening volledig verantwoord, alle activiteiten t/m 28 april schrappen. In verband met de voorbereidingen gaat dit ook op voor Heel Haule Eet van 17 april.

 

Verslag Heel Haule Eet.

Op 21 februari is er weer een Heel Haule Eet georganiseerd. Er was heel veel animo en de gasten hebben genoten van een Hollandse maaltijd. Deze keer hadden wij het hoofdgerecht door KookNzo laten verzorgen. Voor en nagerecht werden verzorgd door vrijwilligers. Steeds meer wordt duidelijk welke belangrijke rol Heel Haule Eet als sociale activiteit voor ons dorp speelt! Genietend van de heerlijke maaltijd beleefden de gasten een gezellige avond.

Mede met dank aan de vrijwilligers die dit mogelijk maakten.

 

Vrijwilliger gezocht

Het dorpshuis zoekt een enthousiaste vrijwilliger met kennis van installaties. Het is de bedoeling dat bij problemen met installaties zoals verwarming, watervoorziening e.d. hij/zij kan worden gevraagd om te bekijken wat er aan de hand is, dit indien mogelijk zelf op te lossen en anders een installatiebedrijf in te (laten) schakelen om het probleem te verhelpen. Incidenteel zal hij/zij als lid deelnemen aan de werkgroep beheer, waar ook vrijwilligers met kennis op  bouwkundig, elektra en verfwerkzaamheden terrein zitting hebben.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?