Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nieuws van dorpshuis De Mande

Het afgelopen jaar is er, met de fantastische hulp van vele vrijwilligers, weer flink gewerkt aan het mooier/meer geschikt maken voor andere dan sportactiviteiten en duurzamer maken van de grote zaal van ons Dorpshuis. En met de flinke financiële bijdragen van het Oranje Fonds, het VSBfonds, de Stichting Bercoop Fonds en het RABO Coöperatiefonds, en mogelijk nog de P.W. Janssen’s Friesche Stichting, kan er met trots worden gezegd dat er iets moois is neergezet. Bezoek het komende seizoen de vele activiteiten en bewonder de nieuwe outfit van de grote zaal. 


Koffieochtend

Op de koffieochtend van januari kunnen wij terugkijken op een gezellige bijeenkomst. Onder het genot van koffie begon zat de sfeer er al vlot in. Kitty Suyling had een quiz voorbereid  die op de “één tegen honderd” leek, en die viel goed in de smaak. De gasten werden door Kitty over vijf tafels verdeeld. Over de vragen werd flink gediscussieerd. Door het aankruisen van a, b of c (of gokken) brachten we het er nog redelijk vanaf. Met nog een drankje hebben we de morgen afgesloten. Kitty, bedankt voor je inzet.

De volgende koffieochtend is dinsdagmorgen 24 maart aanvang 10.00 uur.

Het thema die morgen is oud Hollands vermaak.                                                        
Dan zetten wij op verzoek in ieder geval de sjoelbak, damspellen en meerdere andere spellen klaar. Tussen het koffie drinken door gaan we daarmee aan de slag. Dorpsgenoten, kom gerust binnenlopen want iedereen is welkom.


 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?