Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

28Inloop middagen Donkerbroek/Haule 2017

Zonnebloem en Diaconie  Donkerbroek/Haule zijn  inmiddels al een jaar bezig met het organiseren van ontmoetings -inloop middagen.  Deze middagen zijn iedere laatste donderdag van de maand.  Dit jaar moeten we  2 keer afwijken van deze laatste donderdag i.v.m. feestdagen.

We proberen wat afwisseling in  de programma’s van de ontmoetingsmiddagen te brengen. We hebben regelmatig een spelletjesmiddag. We hebben een paar keer een filmmiddag gehad.  Ook  was er een bingomiddag met leuke prijsjes. We hebben ook een muzikale middag gehad. Er was iemand uitgenodigd met een trekzak en we mochten meezingen met  de liedjes van vroeger. Ook  doen we wel  een quiz of een vraag en antwoord spel.

Al met al zijn het gezellige middagen voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Hier is geen leeftijd aan gebonden.  Het is geen ouderenmiddag zoals wellicht velen van u zullen denken.  Het is laagdrempelig . Er komen al mensen vanaf het eerste uur. 

De meeste mensen komen er voor de gezelligheid onder het genot van een bakje koffie/thee met wat lekkers erbij.  Lekker even met elkaar  praten of met elkaar een spelletje spelen.

De eerstvolgende datum is 28 December

 

Voor vervoer kan worden gezorgd.

Contactpersoon Haule: Hanny Vermeulen, tel. 0516-858041

Contactpersoon Donkerbroek: Aaltje Kalteren, tel. 0516-491757

 

Locatie: Pro Rege, Herenweg  72, Donkerbroek

Tijd: 14.30 - +/- 16.00  uur.

Noteer dus de volgende data in uw agenda:

28 december

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?